sjflsöfkdsaöo

Det e svårt att komma på en bra rubrik men nu tyckte jag att jag satte den perfekt>!!! Hahaha.... ja e lite deprimerad för att Ebba jar åkt hem :( Vi hade världens slappar dag! Vi gick inte ens ur pyamasen :P
Ändå känns det som vi behövde mer tid! Tyckte jag iallafall. Egentligen borde man ju skriva något vettigt så bara för det söker jag på vettigt på bilder på google här är en bild som kommer upp:


Den var riktigt vettig!!!! Här kommer en vettig video från youtube också

http://www.youtube.com/watch?v=wLI3hUWX6tc&p=2E2172962BA69747&playnext=1&index=15

jag har alltid älskat den här låten


godnatt eller kanske inte ;D


nej nej!!

Ebba åker hem idag klockan 20:00 :( inte kul!!! Men jag kanske ska med henne till hennes farmors nya gård :D ROLIGT!!!! 
- Va mörkt det e!! säger Ebba nu. Jag hatar mörker, tillägger hon.

Japp, det e väldigt mörkt ute och jag hoppas snön kommer snart! Om det ska vara mörkt och kallt ge oss lite snö iallafall!!  Nu ska vi kolla på ett barnförbjudet program! Ska kanske ta en liten sväng ner till falköping också!
Är det ngn som e intresserad av att göra mig en header så skulle jag vara jätteglad!!


lördag!!

Nu e det lördag. HAlowweeen dessutom! mamma och pappa ska iväg på fest så  Ebba ska komma <3 sååå jävla kuL!!  Jag vaknade 10.30 men har ännu inte ätit frukost eller bytt om :P well well! Jaa nu började intresse smurfarna hoppa!!! haha...  det jag ska fixa till kvällen:

fotmassage maskinen
chips och godis
läsk
sätta upp sängen så hon har någonstans att sova :P
nån bra film! skräckis kanske??
osv osv.

Juste jag har faktiskt dushat också!! Huset är nu med sålt utflyttningsdag innan 14 januari! Vi skrev på papprena igår. Verkar vara en jättebra familj! huset såldes för 5150000 tror jag det stavas(??!!)  assa en miljon och 150 tusen eller.... ja mycket var det ialla fall. Allt går så fort vi hade liksom visning i tisdags och igår (fredag) blev det sålt! Det är helt sjukt :O  Jag kommer sakna huset! Och jag tänker inte åka till thailand i sex månader försök tvinga mig men här ska inga väskor packas! nu blev jag frusterad så här kommer en frustrerande bild hade en konstig dröm förresten men orkar inte skriva om den... men i den lyckades jag ialla fall med något! Som enligt mig inte hänt än...

såhär känner jag mig:

Här är ett bra hjälpmedel! Gör som jag skriv ut den sätt den på en vägg och följ anvisningarna:







 Hoppas Ebba hjälper mig <3

 En liten bild från en shopping runda i sommras!

Puss på dig Ebba du har alltid ♥ varit där!
Genom regn, snö. slask, sol, hagel, molningt och dimma!
I alla väder har du hjälpt mig!!
Jag vet att jag ka vara en idiot och riktigt dum i huvudet haha.... 
men du e allt Ebba!!
Utan dig i sex månader kommer inte hända!! 

hejsan!!

Hej har inte bloggat på jättelääääänge! Men jag har ju ingen header så det e inte kul!! :(
Däremot har jag ngt roligt att berätta! Jag har anmält saga till finaste hästen tävlingen! http://www.libresse.se/aretshast/?flashparamcontributionid=285245"><img  jag tror det här e rätt länk annars prova den här :

http://www.libresse.se/aretshast/?flashparamcontributionid=285245 nästan likadan men men ... hahah! Här kommer en bild på henne (inte den jag skicka in)

snälla rösta på henne!!! :O :D

 Så himla sööt!!!! tyvärr krasha hon in i staketet och vi får hoppas hon inte blir triangelmärkt!! Hon ka ridas lätt men måste ta det lugnt med hoven


Ahh!

Det funkar inte att lägga upp den nya headern som jag gjort till Amorina den fina, men jag ska prova imorgon igen, för nu hinner jag inte mer. Jag måste plugga till ett prov som är nästa vecka.

Puss & kram // Julia :)


RSS 2.0