Oops!

Jag är ju inte den bästa på det här med bloggning. Men jag har tröttnat på min header och vill ha en ny! Så jag gick in i min kodmall och började byta namn på grejer och då plötsligt försvann headern, det kanske var liksa bra men idag ska jag kontakta någon som kan sånthär :P 

Idag den 9 september 2010

Idag har jag fönat håret riktigt ordentligt!! Och sen sminkat mig!! Här kommer bilder!! :) :

 Sen var det dags för sminkning!  Läppglans (jag vet att jag ser knäpp ut :P)
 MASCARA!!! (L)  såhär mycket mascara blir 
                                                                                                                            bra!
     lite rouge!! Done!!       

Satte upp håret med tofsar blev inte nöjd!! Jaja... orka göra om det :P Vet att mina kläder e gräsliga också men HALLÅ!! Jag e sjuk orkar inte bry mig ;)

 Nu ska jag surfa lite byebye!!

 PS. Ska snart göra muffins vi får se hur det går! Kommer självklart lägga ut bilder på det! DS 

larva er inte!!!

Har tröttnat på folk som inte bara kan go with the flow utan alltid måste säga emot. ALLTID !! Har varit med om två IDAG!! Så bara släpp kontrollen och för tusan kångla inte så mycket!!! :) Jämför bilderna!!! puss // Amis Amo

love som serieteckning  soloaliserad eller whatever XD


 on real <3  nu ska jag baka muffins så sjukt sugen!!

go go charlie!!

Hej, har varit hemma igen. Lite trött på det har en mattekäxa som ska göras men orkar inte med den heller :P
Hade lite tråkigt så jag sökte upp min må-bra-video!! Kolla in den nu också <3 peace and love!

http://www.youtube.com/watch?v=QFCSXr6qnv4 

 love them!!!

sjuk :( MUSIC!!

Jag är ensam hemma och gick igen lite gamla spel på fb.  Då hittade jag gamla music pets jag gick in där och kollade på några av låtarna jag hade. Och klickade in på en, först tyckte jag att den lät jättekonstig men efter en stund så liksom kom man in i den. Den var faktiskt riktigt bra

http://www.youtube.com/watch?v=H1Yt0xJKDY8&ob=av2e lyssna på den. Och kolla på videon den e ganska rolig haha....

puss och kram här kommer en sommarbild:

 tycker den e riktigt cool faktiskt :)

jag vill ah en riktig kamera!!

Jag vill ha en riktig kamera!!!!!

Nu ska jag lägga upp sjukt mycket bilder på Chianti !!! :9

Min nya hund 5 år gammal powder poff/ tax/ tollare/pappillionLITE MOA BLEV DET OCKSÅÅ!!!!!





jag vet lite gammalt men fint ändå!! ;)





när han sitter i trappan ser han ut såhär hahah...

Vill man inte bara ta honom hem men den här bilden??!! :O

SÖMNIG!!

På landet med mamma!!





Flickan i lila kapitel 4

- Frank? Frank? Är du vaken? Frank såg in i Jessicas stora blå ögon. Han såg att hon hade gråtit för ögonen var alldeles rödgråtna. Men hon hade smink på sig. Jessica brukade aldrig ha sminnk föruom om de gick ut på krogen och eftersom Frank inte var någon festkille så blev det inbte så ofta. 
- Hej, Jessica, sa Frank och log. Vad hände?
- Du såg något lik och svimmade, men de vet inte riktigt varför. Sakta kom minnena tillbaka. Flickan i lila kläder som låg där på båren. Frank fick en klarare och klarare bild i huvudet. Barnet hade precis sett ut som Jessica det var därför han hade svimmat. Han tittade in i Jessicas ögon och sa:
- Jag kommer inte ihåg ett skit! Jessica började skratta. Precis då knackade det på dörren och Johan Tratt stegade in med en liten chokladask som han ställde på ett bord brevid shukhussängen. 
- Hur mår du hm...Frank? frågade han.
- Ja, jag vet inte riktigt faktiskt, sa Frank och log.

En liten sköterska med kort brunt hår och bruna ögon kom in och kollade i några papper.
- Okej mr... Bylock, du kan åka hem om en stund. Men du får inte jobba vidare med fallet. Det tar förmycket på dina nerver.
- Va?! Frank hoppade till i sängen. Jag måste få jobba! Det är vad mitt liv går ut på. Han såg i ögonvrån att Jessica började skruva på sig.
- Jag är ledsen Frank men det är nog bäst så, sa sköterskan med en likgiltig ton.  Frank lutade sig bakåt i sängen och stirra upp i taket. Skulle han sluta jobba? Bli pensionär vid 35? Skulle han någonsin få hjälpa någon? Han drog en djup suck och vände blicken mot Tratt men han hade redan gått.

- Jag bara måste gå in i den här butiken, Jessica pekade mot en butik som såg exakt ut som de tio andra de just gått igenom  tillochmed kläderna var likadana. 
- Men... försökte Frank
- Inga men! sa Jessica och styrde stegen mot den fullproppade butiken. Frank såg sig om och skrattade till. Han var inte ensam, överallt stod män och kvinnor och argumenterade om var de skulle gå in. Kvinnorna hade oftast flera påsar i händerna som de slog till mannen medom han vägrade följa med in.
- Frank, kommer du? Jessica hade stannat och vänt sig om. Och det kände som allting runt omkring dem tystnade. Alla stirrade på just de två.  Männen stirrade mest på Jessica men några vände också blickarna mot Frank och vänade på det slutgiltiga svaret.
- Ja, jag kommer, sa Frank och småsprang fram till Jessica och lade armen runt hennes axlar. Ljudet startade igen männen suckade och vände sig till sina fruar som helt plötsligt hade gett upp i att gå in i någon affär alls.
- Det kanske inte är så farligt att vara pensionär iallafall, tänkte Frank.

- Jag ska nog gå nu, sa Jessica där de satt på tacobar mitt i Stockholm.
- Okej, Frank reste sig snabbt och hjälpte henne att dra ut stolen och gav henne sin kappa.
- Det var jättekul idag och jag tänkte att i morgon kan vi väl bjuda Jens, Henrik och Lovisa på middag, sa Jessica och gav honom sitt bästa leende.
- Jo javisst, sa Frank och log sitt bästa leende tillbaks.

Frank promenerade fram på stockholmsgator. Då han plötsligt kom på något. Hade han inte sett en papperslapp borta vid snåret som flickan låg vid? Han måste åka tillbaks.  

RSS 2.0